Partners

Een groot netwerk en een samenwerking met de juiste partners

Als start-up kijken wij met een frisse blik naar de markt met zijn specifieke behoeften. Continu zijn wij opzoek naar nieuwe uitdagingen. Voor het succesvol afronden van deze uitdagingen gebruiken wij naast onze frisse blik ook ons netwerk. Een netwerk dat voortkomt uit de jarenlange ervaring binnen het werkveld.

Het netwerk van AgilityMasters.com

Het netwerk van AgilityMasters.com stelt ons instaat om voor elke opdracht de juiste coach te vinden. Daarnaast biedt de samenwerking van AgilityMasters.com met BlinkLane Consulting en Gladwell Academy toegang tot een groot netwerk van gespecialiseerde consultants en trainers.

Gladwell Academy

Maximaal leerrendement, dat is waar het bij Gladwell Academy om draait. Gladwell Academy biedt innovatieve praktijkgerichte trainingen, opleidingen en masterclasses aan voor het bedrijfsleven en de overheid.

Blinklane Consulting

BlinkLane Consulting is an advisory firm that operates at the intersection of technology, strategy and organization. We focus on transforming organizations to make them more innovative and more responsive.