De Agile (Team) Coaches en Scrum Masters van AgilityMasters.com

AgilityMasters.com is dé specialist op het gebied van Agile werken. Wij zetten onze eigen Agile (Team) Coaches en Scrum Masters in voor jouw organisatie. Onze coaches zijn divers en hebben allemaal verschillende kwaliteiten en niveaus van senioriteit. Middels intensieve gesprekken met onze (potentiële) opdrachtgevers, kijken we waar binnen het bedrijf behoefte aan is. 

Specialisten.png

Wij geloven heel sterk in de juiste match tussen coach en opdrachtgever, daarom bekijken we per opdracht en per project welke coach met welke competenties het beste binnen het bedrijf past. Alle coaches van AgilityMasters.com hebben kennis van en ervaring in diverse Agile framework modellen, zoals Kanban, Scrum, SAFe,  Spotify en LeSS. 

De opdrachtgevers van AgilityMasters.com zijn zeer divers en bevinden zich in uiteenlopende branches, zowel in Nederland als internationaal. De projecten spelen zich veelal af in een ICT en business-omgeving, maar we zien steeds meer projecten binnen andere afdelingen, bijvoorbeeld HR of marketing, ontstaan. 

Agile Coaches & Scrum Masters


AgilityMasters.com ondersteunt bedrijven en organisaties op projectmatige basis in hun transitie naar Agile werken.
 
Zowel in het implementeren, ontwikkelen als verbeteren van het Agile werken worden onze coaches ingezet in de rollen van Agile (Team) Coach en Scrum Master, op verschillende senioriteitsniveaus.
 
Ons grote netwerk stelt ons in staat om voor elke opdracht de juiste coach te vinden en zo de perfecte match tussen project en coach te maken.