Ons DNA

Wij zien het Agile werken als een mindset

AgilityMasters.com beschikt over een selecte groep top coaches die op een specifieke manier zijn geworven. Dit zijn zowel coaches vast in dienst of ZZP’ers die werken op projectbasis. Wij zien het Agile werken als een mindset, meer dan zomaar een nieuwe – instrumentele – manier van projectmanagement.

Onze coaches voldoen aan een door ons vastgestelde DNA. Dit ‘eigen’ DNA is opgesteld aan de hand van de ‘BIG 5’ Assessment methode. De mate waarin de kandidaat de kwaliteiten in zich heeft wordt door middel van een assessment in kaart gebracht. De kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling van onze coaches wordt middels dit assessment gewaarborgd.

Onze coaches beschikken over de eigenschappen van een ‘servant leader’ en weten dus als geen ander hoe het is om een team te dienen, om zo het teamproces en de output naar een hoger niveau te tillen.

De coaches zijn de motor van het bedrijf

Ontwikkeling en groei staan dan ook centraal in het proces om onze coaches constant naar een hoger niveau te tillen. Dit maakt dat alle aandacht uit gaat naar het aannemen van de beste coaches en het zorgen voor een constante persoonlijke groei van deze coaches.

Bij het verzorgen van deze constante groei wordt er gekeken naar persoonlijke ontwikkelingskansen en worden er trainingen gevolgd en eventueel gegeven bij partner Gladwell Academy.

De persoonlijke aanpak met betrekking tot onze coaches zorgt er voor dat we de beste match bieden tussen coach en project. 

Agile coach