AgilityMasters.com ondersteunt organisaties in hun transitie naar Agile werken. Wij zetten hiervoor onze eigen Agile Coaches en Scrum Masters in en werken met verschillende soorten coaches op verschillende soorten senioriteitsniveaus.
 

AgilityMasters.com is een scale-up (2017) met ambitie. Omdat onze coaches de kern van het bedrijf zijn besteden we veel aandacht aan hun persoonlijke ontwikkeling & groei. Deze wordt gestimuleerd door passende, uitdagende projecten en door het volgen én geven van trainingen. Wij werken hierin nauw samen met onze business partner Gladwell Academy. Zo kunnen wij onze opdrachtgevers op projectmatige basis voorzien van maatwerk bij de transitie van het implementeren, ontwikkelen of verbeteren van het Agile werken. We streven ernaar dat deze match tussen coach en opdrachtgever duurzaam is en de organisatie na verloop van tijd zelfstandig verder kan. Vanzelfsprekend is ook onze eigen organisatie volgens de Agile principes ingericht. AgilityMasters.com beschikt over zowel coaches in vaste dienst als zelfstandige, freelance professionals.

heart.png

De 'Why' van AgilityMasters.com

De visie van AgilityMasters.com, onze 'Why', is ‘Journey for Growth’. Wij vinden dat Agile werken gezien moet worden als een bepaalde mindset, meer dan alleen een nieuwe, instrumentele manier van projectmanagement. Volgens AgilityMasters.com gaat Agile werken om continu groeien, ontwikkelen en leren. AgilityMasters.com hecht veel waarde aan deze visie en deze is dan ook terug te zien in zowel de groei en ontwikkeling bij de opdrachtgevers waar onze Agile Coaches en Scrum Masters de projecten uitvoeren, als bij de coaches zelf. Agile zit, kortom, in ons DNA.

Coaches AgilityMasters.com

Onze coaches beschikken allen over de eigenschappen van een ‘servant leader’ en weten hoe het is om een team te dienen en op die manier een proces waarde te geven. De Agile Coaches en Scrum Masters van AgilityMasters.com zijn het hart én het gezicht van het bedrijf. Ontwikkeling en groei staan dan ook centraal in het proces om onze coaches constant naar een volgend niveau te brengen. Bij het realiseren en stimuleren van deze constante groei wordt er gekeken naar persoonlijke ontwikkelingskansen. Onze coaches verzorgen naast coaching ook verschillende Agile, Scrum en SAFe trainingen voor Gladwell Academy

Specialisten.png
Netwerk.png

Netwerk AgilityMasters.com

Wij hebben een groot eigen netwerk van gespecialiseerde coaches en trainers. Ons netwerk wordt versterkt doordat we sinds 2022 onderdeel zijn van de Highberg Group. In de Highberg Group wordt de dienstverlening van AgilityMasters.com in samenwerking met de educatiediensten van Gladwell Academy aangeboden. Onze coaches verzorgen naast coaching ook verschillende Agile, Scrum en SAFe trainingen. We vormen samen op die manier een centrale positie in het totaalaanbod van transformatieconsulting met de andere labels: BlinkLane Consulting, Verdonck, Klooster & Associates, House of Performance en het Duitse Schickler. Door ons specialistische eigen netwerk, aangevuld met die van onze partners, zijn wij volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen die er spelen in de branche, en daarbuiten.

Agile Coaches & Scrum Masters

 
AgilityMasters.com ondersteunt bedrijven en organisaties op projectmatige basis in hun transitie naar Agile werken.

Zowel in het implementeren, ontwikkelen als verbeteren van het Agile werken worden onze coaches ingezet in de rollen van Agile (Team) Coach en Scrum Master, op verschillende senioriteitsniveaus.

Ons grote netwerk stelt ons in staat om voor elke opdracht de juiste coach te vinden en zo de perfecte match tussen project en coach te maken.