Maak kennis met Roel de Ponti

Roel de Ponti.png

Roel de Ponti Senior Agile coach, Release Train Engineer (RTE), SAFe Program Consultant (SPC),  Professional Scrum Master (PSM I) en Professional Scrum Product Owner (PSPO I) bij AgilityMasters.com. Roel heeft een bachelor in Bedrijfsecenomie en in Internationaal Management.

Roel is gespecialiseerd in het coachen van grote groepen Agile teams en het begeleiden van teams binnen verandertrajecten. Roel werkt graag in complexe omgevingen, omdat hier zijn Agile mind-set, persoonlijk leiderschap en resultaatgerichte mentaliteit optimaal worden uitgedaagd.

Roel heeft binnen diverse functies in London (UK) en Nederland waardevolle ervaring opgedaan op het gebied van leiderschap, verandermanagement, klantbeleving en coaching. Roel gebruikt zijn positieve inspirerende instelling, creativiteit en gezonde dosis humor om teams te motiveren positief met verandering om te gaan en het beste uit zichzelf te halen. Hij heeft ervaring in verschillende samenwerkings- (Agile) games, waaronder de Mondriaan Challenge.

Roel geeft via onze business partner Gladwell Academy, trainingen op het gebied van enterprise coaching en scaling.

Naast zijn werk heeft Roel een grote passie voor koken, lekker eten met een goed glas wijn, reizen en bovenal genieten met zijn gezin.

 

SPC 5.png
SSM certified.png
POPM certified.png
RTE 5.png
PSM I.png
PSPO I.svg

Wat klanten zeggen over Roel de Ponti

Roel is een people manager. Vertrekpunt is de kwaliteiten van de werknemer, geef hem/haar zijn eigen verantwoordelijkheden. En daar hoort ook fouten maken en leren van fouten bij. Stijl van leidinggeven is no-nonse, transparant en gericht op datgene wat je kunt beïnvloeden. Een prettig mens en een vakman.
– Richard Franssen
#
Roel de Ponti

+31 (0)20 24 02 595
 mail 

Leef om te leven’: leef om dingen te doen, avonturen te beleven, je te verrijken met nieuwe ervaringen, omgevingen, mensen. Wees open, nieuwsgierig en zie kansen geen bedreigingen.
– Roel de Ponti