Maak kennis met Marsha Wiltenburg

Marsha Wiltenburg.png

Marsha Wiltenburg is Agile (team) coach, gecertificeerd Professional Scrum Master (PSM II) en SAFe Program Consultant (SPC) bij AgilityMasters.com. Ze heeft een bachelor in Integrale Veiligheidskunde. 

Marsha heeft ruime ervaring in het Agile werken bij verschillende (semi)overheden en non-profit organisaties. Tevens heeft ze ervaring met de LEGO® Serious Play® Methode. Op dit moment is ze bezig met het ontwikkelen van een training ‘zakelijk tekenen’. 

Marsha beschikt over sterke communicatieve en analyserende vaardigheden en weet mensen te enthousiasmeren in het veranderingsproces. Met een open blik en interesse voor de mens begeleidt zij teams, zodat resultaten behaald kunnen worden. Marsha is sportief, pragmatisch, creatief, sensitief, motiverend en betrokken.

Naast haar werk brengt Marsha graag tijd door met haar gezin en vrienden en doet ze fanatiek aan basketbal. 

 

SPC 5.png
Certified LeSS practitioner.png
PSM II.png

Wat klanten zeggen over Marsha Wiltenburg

‘Marsha begeleidde als Agile coach ons team in de Agile transitie. Zij liet het team Scrum beleven door de manier van trainen en coachen en de fijne afwisseling tussen theorie en praktijk. Marsha heeft veel ervaring, kennis en kunde. Kan dit goed vertalen naar de wensen en behoefte van de organisatie. Fungeerde daarnaast als coach en mentor van mij als Scrum Master. Als Scrum Master heb ik grote stappen gemaakt als gevolg van de intensieve begeleiding en coaching van Marsha. De inzet van Marsha bij een Agile transitie is een absolute aanrader.’
– Eva ter Laak
Operationeel Specialist A at politie team Westland
#
Marsha Wiltenburg

+31 (0)20 24 02 595
 mail 

Je neemt mensen niet aan voor hun vaardigheden, je neemt ze aan voor hun houding. Vaardigheden kun je aanleren.
– Simon Sinek