Maak kennis met Eelco Haeser

Eelco Haeser.png

Eelco Haeser is gecertificeerd Professional Scrum Master (PSM II), SAFe Program Consultant (SPC), Professional Scrum Product Owner (PSPO), Agile (team) coach en RTE bij AgilityMasters.com. Hij heeft ruime ervaring in projectmatig werken met diverse frameworks. Daarvoor heeft hij PRINCE2, IPMA D, MSP, P3O en Scrum en SAFe certificaten behaald en gewerkt als Agile coach, SAFe Product Owner/Product Manager (POPM), SAFe Scrum Master (SSM), Agile coach, Project Manager en Project Management Officer bij verschillende bedrijven en (semi) overheidsorganisaties.

Eelco heeft in het verleden een succesvolle Agile training ontwikkeld en met veel enthousiasme gegeven aan diverse doelgroepen. Eelco neemt, ontspannen en met humor, teams mee in een Agile transitie. Hij vindt het belangrijk dat mensen open en eerlijk zijn en aandacht hebben voor de gezamenlijke doelen.

Eelco geeft trainingen via onze business partner Gladwell Academy, op het gebied van Scrum en SAFe.

Naast zijn werk zit Eelco (eigenlijk te weinig) op de racefiets, speelt hij graag bordspellen met zijn dochters en vrienden en klust hij in en aan het huis.

 

SPC 5.png
RTE 5.png
SSM certified.png
POPM certified.png
P3O foundation.jpeg
preview-full-MSP-Foundation-badge.png
PSPO I.svg
PSM II.png
IPMA-D.png
IC-Agile-Authorized-Instructor.png

Wat klanten zeggen over Eelco Haeser

‘In de korte tijd dat wij nu samenwerken ervaar ik Eelco als een prettig persoon. Veelal liggen wij op dezelfde golflengte en ik bewonder jouw coachmanschap. Ook vind ik het prettig om te zien hoe jij situaties ziet en doorziet met goede argumenten.’
– Scrum Master
Sanquin
#
Eelco Haeser

+31 (0)20 24 02 595
 mail 

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.
– Pipi Langkous