Maak kennis met Dineke van Vliet

Dineke van Vliet.png

Dineke van Vliet is Senior Agile coach, gecertificeerd Scrum Master (PSM I) en SAFe Program Consultant (SPC) bij AgilityMasters.com. Ze heeft certificeringen gehaald op het gebied van Toegepaste Organisatiekunde, Veranderkunde, Design Thinking, Leadership Development en accreditaties van de NLP Foundation (ABNLP- USA en NVNLP- NL), Leadership Development (intern) en is Prince II Practitioner. Ze heeft een master in Engelse taal- en letterkunde.

Met haar expertise in de telecommunicatie, ICT, bank- en verzekeringswereld is Dineke in staat snel te schakelen, met een hands-on mentaliteit waar nodig. Ze heeft veel ervaring met DevOps op organisatieniveau in complexe omgevingen. Ze komt snel tot de kern in complexe organisatievraagstukken waarbij ze continue oog houdt voor de verandering in de teams en de omgeving zelf, rekening houdend met de gevoeligheid daarbinnen. Daarnaast is ze een kritische en motiverende sparringpartner op zowel de werkvloer als op leiderschapsniveau. Met het aanjagen van de harde kant van veranderingen (structuren en processen) en, rekening houdend met de zachte kant (gedrags- en cultuurverandering), is Dineke resultaatgericht en een verbinder die realistische en ambitieuze doelen stelt gebaseerd op feiten.

Naast haar werk speelt Dineke graag piano. Ze houdt van de natuur en houdt ervan te wandelen in het Groene Hart. Ze is dol op reizen en op lezen voor zowel haar werk als privé.

 

SPC 5.png
Prince II Practitioner.png
LEAN 6 Sigma Black Belt.jpg
Design Thinking.jpg
NVNLP.jpg
Leadership Development.png
PSM I.png

Wat klanten zeggen over Dineke van Vliet

  • Dineke has an incredible skill to build relationships with leaders to bring them on their Agile journey. Her curiosity and ability to improve not only herself but the work she puts her hands on creating a last longing impact.
    – Bernie Pinnola, Agile Lead, ING
  • Door Dineke’s brede kennis over Agile en Lean is zij altijd een fijne sparringpartner voor mij geweest en weet ze individuen en groepen mensen door inspirerende voorbeelden uit de praktijk in beweging te krijgen en te motiveren.’ -
    – Esther Ruby Treur, Scrum Master bij Politie Nederland
#
Dineke van Vliet

+31 (0)20 24 02 595
 mail 

The first step towards change requires 20 seconds of insane courage.
– Vrij naar Benjamin Mee