Maak kennis met Dennis van de Rieth

Dennis van de Rieth.png

Dennis van de Rieth is Agile coach, Scrum Master en gecertificeerd SAFe Program Consultant (SPC) bij AgilityMasters.com. Dennis heeft een bachelor of Policing, de leergang ‘Interventiekunde’ en de opleiding ‘Coaching en begeleidingskunde’ afgerond. Tevens heeft Dennis diverse vakgerichte trainingen gevolgd op het gebied van communicatie en als Hulp Officier van Justitie.  

Dennis heeft een jarenlange ervaring binnen de Nationale Politie en gemeentes en voornamelijk gespecialiseerd in verandermanagement en organisatieontwikkeling. Hij voelt zich als een vis in het water als hij zich bezig kan houden met de ontwikkeling en veranderingen van mensen, teams of binnen een organisatie. Hij kan hierin begeleiden door het ‘vitaal vakmanschap’ bij het team te vergroten. Medewerkers komen hierdoor in actie en nemen de regie over hun eigen ontwikkeling. Op deze manier kan iedereen vanuit zijn eigen rol, waarde leveren aan de ontwikkeling van het team. 

In de ontwikkel- en veranderaanpak van Dennis is er veel aandacht voor de mens en zijn of haar vakmanschap. Samen wordt bepaald wat de doelen zijn die het team wil behalen; de weg ernaartoe is een gezamenlijke ontdekkingstocht met successen en leerervaringen. Mensen maken uiteindelijk het verschil in een organisatie waarbij het niet alleen gaat om het toevoegen van nieuwe inzichten maar ook het zichtbaar maken van belemmeringen.

Dennis is oprecht nieuwsgierig, analytisch, onderzoekend, ruimdenkend, creatief en innovatief. Hij heeft een grote organisatiesensitiviteit en mensgerichtheid: niet alleen praten over ontwikkeling of verandering maar dit samen vanuit het dagelijks werk vormgeven. 

Naast zijn werk is Dennis sportief en actief als bestuurslid van diverse verenigingen, heeft hij een grote liefde voor koken en dan met name de BBQ en geniet hij graag van gezellige momenten met zijn familie en vrienden.

PSM I.png
PSPO I.svg
SPC 5.png
IC-Agile-Authorized-Instructor.png
#
Dennis van de Rieth

+31 (0)20 24 02 595
 mail 

Geloof niet alles wat je denkt
– Eckhart Tolle