Maak kennis met Bram Bloemendaal

Bram Bloemendaal.png

Bram Bloemendaal is Professional Scrum Master (PSM II), SAFe Program Consultant (SPC), Professional Scrum Product Owner (PSPO) en 'Scrum met Kanban' (PSK) gecertificeerd bij AgilityMasters.com. Hij heeft een bachelor of Science in Psychobiologie.

Bram heeft binnen diverse organisaties en branches in Nederland gewerkt: van zorg, politie, financiële wereld tot startups. Hij voegt in het Agile werken een aantal zaken samen; een combinatie van antropologie, psychologie, filosofie en empirisme. Hij werkt graag in omgevingen waar hij zijn fascinatie voor menselijk gedrag kan gebruiken, is als een vis in het water binnen teams en ziet onze menselijke natuur op de werkvloer als het ware geheim van Agile. Zijn doel is: ’with transparency, inspection and adaptation, it is now time to iterate’. Bram is altijd bezig dit te verwezenlijken en het beste uit zijn teams te halen door goed naar de structuren te kijken, deze bloot te leggen en hiermee met het team aan de slag te gaan. 

Bram geeft via onze business partner Gladwell Academy, trainingen op het gebied van Scrum en SAFe.

Bram is positief ingesteld, energiek en brengt in zijn werk veel enthousiasme mee om teams te motiveren en het beste uit zichzelf te halen.

Naast zijn werk heeft Bram een grote passie voor boeken die te maken hebben met zijn vakgebied en voor bordspellen. Hij organiseert regelmatig spelavonden.

 

cert_mark_SPC_small_150px.png
AZ 900.png
ITIL 4 Foundation.png
PSK I.svg
PSPO II.png
PSM II.png

Wat klanten zeggen over Bram Bloemendaal

  • Ik heb Bram leren kennen als een gedreven collega. Vanuit de theorie is hij steeds op zoek om de effectiviteit en de werking van het team te verbeteren. Zowel binnen het team, als vanuit het team naar buiten toe. Daarbij gaat hij uit van de persoonlijke drives en motivatie van de collega’s en schroomt hij niet om te experimenteren. Een heel belangrijk uitgangspunt waar hij echt zijn meerwaarde laat zien.
    – Martijn Kistemaker, Product Owner ABN AMRO
  • Bram is een enthousiaste en gedreven Scrum Master/Agile coach met veel kennis op het gebied van Agile, Scrum, Scaling Agile en DevOps. Hij weet teams te inspireren en neemt ze op een aanstekelijke manier mee in de Agile Journey. Hij kijkt goed naar wat teams en de organisatie nodig hebben en stemt zijn aanpak hierop af. Hierdoor geeft hij teams en organisaties het vertrouwen om de Agile transformatie met hem aan te gaan.
    – Rob Pepels, Scrum Master/ Agile coach ABN AMRO Innovation & Technology
#
Bram Bloemendaal

+31 (0)20 24 02 595
 mail 

De meeste tijd zitten we samen met elkaar op de werkvloer. Laten we hier onze beste tijd van maken.
– Bram Bloemendaal